GEEN APRILGRAP


Maandag 1 april 2024

Na lange tijd, begint het weer te kriebelen bij mij, ik wil weer gaan schrijven voor mijn website. Zodra ik achter mijn laptop plaats neem en de website open, ben ik allereerst weer eens niet tevreden over de lay-out. Het is dit keer niet al te drastisch wat ik wil veranderen, want het betreft eigenlijk alleen de kleur, maar toch neemt het aanpassen de nodige tijd en dagen in beslag. 

Ik ben nu eenmaal een perfectionist en nadat ik de kleur in het design heb veranderd, loop ik alle rubrieken en oude artikelen na. Daar waar nodig pas ik nog het één en ander aan. Na drie dagen heb ik alles gecontroleerd en is het naar mijn zin. In de menubalk heb ik een rubriek toegevoegd voor alle komende nieuwe artikelen. Ik vond de homepagina daar niet meer zo geschikt voor. 

De subrubrieken zijn ook uit de menubalk verdwenen en alleen via de pagina van de hoofdrubriek te bereiken. Ik vind dit een rustiger beeld geven. Natuurlijk heb ik, tijdens het aanpassen van de lay-out, ook al het nodige geschreven. Mijn hoofd zat al weer zo vol met gedachten, dus die moest ik meteen kwijt, al heb ik nog niet alles gepubliceerd. Dat komt over een paar dagen wel. 

Natuurlijk ga ik het de komende tijd veel over mijn grootste doel van dit jaar hebben, namelijk afvallen. Er zullen dus veel artikelen gewijd worden aan voeding en bewegen, resultaten, ups en downs. Tevens wil ik weer gaan schrijven over de leuke uitstapjes en vakanties die mijn man en ik gepland hebben, dus het wordt niet alleen gezeur over al dan niet mijn gewenste gewicht bereiken.

En ook mijn hobbies komen voldoende aan bod. Sinds een aantal maanden is bakken en koken een "nieuwe" hobby van mij. Ik vind het leuk om nieuwe gerechten te verzinnen en uit te proberen, die dan getest worden op mijn gezin. Het recept noteer ik daarna meestal in een schriftje, maar natuurlijk wil ik ze ook verder uitwerken, zoals de recepten die ik inmiddels al op deze website heb gepost. Ik ben er alleen nog niet over uit of ik deze echt wel wil delen met iedereen en/of hoe ik dat wil delen. Dat wordt dus nog  een dingetje om over na te denken.

Alle nieuwe blogposts zal ik in ieder geval kenbaar maken via mijn social media, zodat  ook mijn volgers op Instagram & Facebook van mijn hervatte activiteit op de hoogte zijn en naar behoefte het artikel kunnen lezen. En stiekum hoop ik hierdoor ook nog wel wat meer volgers te krijgen. 


Reactie plaatsen

Reacties

Edith
2 maanden geleden

Wat leuk dat je het schrijven weer opgepakt hebt!