Eigenschappen & Eigenaardigheden


Als vrouw wil ik zorgzaam zijn, maar naast moeder, huishouden en dergelijke aantrekkelijk blijven voor mijn partner. 

Wel gelijkwaardig aan mijn echtgenoot zijn en met hetzelfde respect behandelt worden. 

Niet als huishoudster of lustobject of tweederangs burger gezien worden

En als extra kers op de taart, hartstochtelijk bemind worden, door mijn eigen man welteverstaan.


Ik ben geëmancipeerd en een tikkeltje feministisch. 

Op zijn tijd een bitch maar meestal aardig en aandacht hebbend voor anderen.

Control freak en perfectionistisch.

Snel resultaat willen zien op wat voor gebied dan ook, dat maakt dat ik soms wel eens te snel afhaak. Meestal erg gedreven, zonder stop, zodat ik doorga totdat ik totaal uitgeblust ben, vaak tot ergernis van mijn man.


Ik voel mij op en top vrouw, wanneer mijn haar goed zit, ik goed verzorgd ben, lekker ruik en een fantastische outfit aan heb die comfortabel zit en waarbij schoenen, tas en sieraden bijpassend zijn. Kortom  als het totaal plaatje klopt en ik het zie aan de verliefde blik van mijn echtgenoot. 


Door mijn huidige overgewicht vind ik mijn uitstraling niet vrouwelijk genoeg. Ik heb wel veel, maar geen goede rondingen en dergelijke. Daar ben ik nu al een tijdje  hard voor aan het werk om weer meer model in mijn figuur te krijgen en daardoor ook meer zelfvertrouwen. Verder verzorg ik me goed en probeer me toch nog leuk te kleden voor zover dat mogelijk is. In de tijd dat we meer aan huis gekluisterd waren, wilde ik me er wel eens met een jantje van Leiden vanaf maken, dus daar moest ik mezelf wel eens voor aanpakken. 


TOT SLOT:

Mijn echtgenoot ziet mij als een gelijkwaardige partner. Hij waardeert me om wat ik doe, wie ik ben als mens, echtgenoot en moeder. De liefde voor mij uit hij niet alleen in woorden, maar ook in zijn aandacht en zorgzaamheid naar mij toe en iedere dag zie ik het in zijn ogen en in zijn blik die hij naar mij richt. 

En mijn kinderen laten mij met regelmaat merken dat ik het als moeder zo slecht nog niet gedaan heb en dat is mij ook veel waard.