Verre reizen


Deze rubriek gaat over de reizen die buiten Europa vallen. Tot nu toe hebben wij nog maar éénmaal zo'n verre reis gemaakt, maar ik heb er wel drie keer een blog aan gewijd. 

Natuurlijk hebben we nog een aantal verre bestemmingen op ons lijstje staan, die we hopelijk ooit een keer gaan bezoeken en waar ik dan ook weer uitgerbeid over kan schrijven. 


THAILAND - deel 2 - Hotel, eten en relaxen

De belangrijkste reden dat ik voor mijn 60ste verjaardag deze vakantie van Laurence cadeau had gekregen, was dat we beiden ook moesten bijtanken. In de winter heb ik vaak ook veel last van mijn fibromyalgie en bij warm weer is dit minder. Laurence gedijt ook het best bij hoge temperaturen. Het was daarom niet de bedoeling dat we ons gingen vermoeien met een rondreis om zoveel mogelijk van het land te zien, maar meer om te genieten van de zon en te relaxen. 

Lees meer »

THAILAND - deel 1 - aanleiding en reis

Toen we in België woonden ben ik voor het eerst gaan bloggen. Voornamelijk betroffen mijn blogs kijkjes in huis en de uitstapjes die we maakten, mijn blogsite heette dan ook Woonpassie. Toen we  zonder kinderen voor het eerst een verre reis gingen maken heb ik de blogsite als dagboek gebruikt en een reisverslag bijgehouden zodat de kinderen konden volgen hoe het met ons ging. Omdat het een bijzondere en diebare reis voor ons is geweest, wil ik er hier een drietal blogs aan wijden, waarbij ik ook voor een  gedeelte de tekst van mijn reisverslag zal gebruiken. Om te beginnen de blog van de eerste dag: 

Lees meer »