Recepten


 

Ik ben gezegend met het feit dat ik een echtgenoot heb die graag zelf in de keuken staat. Met mijn nieuwe lifestyle op het gebied van voeding, eten we vanaf januari volgens mijn samengestelde weekmenu's.

 

Mijn man doet meestal de boodschappen en we maken het liefst gebruik van verse producten. Omdat we (ik) nu koolhydraatarm en eiwitrijk eten en onze stelregel  2 x per week vis en 1 -2 x per week vegetarisch, zijn de recepten die je hier vindt daarop gebasseerd.

 

We zijn geen grote vleeseters, maar eten meestal kip en een enkele keer ander soort vlees, maar wel altijd mager.  We zijn gek op ovenschotels, die zal je hier dan ook met regelmaat tegen komen.

 

Ons eten heeft invloeden vanuit diverse culturen maar voornamelijk uit de Indische keuken. De recepten die ik op mijn website deel zijn allen van onszelf. Maar ik doe wel ideeën  op uit de vele kookboeken die ik heb en op Internet volg ik  diverse foodbloggers. Pinterest is ook een welkome bron van ideeën voor mij. Zie ik een lekker recept dan neem ik dit nooit één op één over, maar maak er een eigen variatie van.  

 

Om het overzichtelijk te houden, waardoor de recepten makkelijk te vinden zijn, heb ik deze gerangschikt op menugang en op categorie

 


MENUGANG 


CATEGORIE